Hierontaa Turussa – hieroja Tuula Hannula

Luonnollista kehon ja mielen hoitoa

Hieronta rentouttaa lihaksia, poistaa niistä särkyä ja jännitystä sekä vilkastuttaa koko kehon aineenvaihduntaa. Sen elvyttävä vaikutus ulottuu kuitenkin vielä paljon syvemmälle, sillä rento ja rauhallinen keho virkistää samalla myös ihmisen mieltä. Oikein suoritettu, ammattitaitoinen hieronta saa aikaan hyvän olon kehävaikutuksen, jossa mieli ja keho alkavat vahvistaa toinen toisiaan.

Hieronta voi auttaa siis syksyiseen tai talviseen alakuloon siinä kuin päänsärkyyn ja niska-, hartia- tai selkäkipuihinkin, sillä se edistää ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Parhaisiin tuloksiin päästään säännöllisellä hieronnalla, mutta esimerkiksi akuutteihin lihaskipuihin saattaa saada helpotusta kertahieronnallakin.

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja/fysioterapeutti Sara Lunkka

Olen lyhentänyt viikkotyöaikaani ja vapaapäivinäni Teitä palvelee koulutettu hieroja/urheiluhieroja Sara Lunkka.  Sara on valmistunut fysioterapeutiksi joulukuussa 2018. Voit hieronnan yhteydessä saada myös neuvoja fysioterapeutin näkökulmasta. Sara jatkaa hierontoja tammikuusta 2019 alkaen. 

Saran yhteystiedot: puhelin 040 5073971, sähköposti sara.lunkka@live.fi 

Ota yhteyttä

Varaa aikasi hierontaan netissä